Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Marc Dröge en Karin Rommers hebben allebei van kleins af aan interesse in het wezen hond. Beiden inmiddels meer dan 30 jaar actief in de hondenwereld. Door en met onze eigen honden, van Cheeta (Dalmatiër), Kazan (kruising herder), Dennis (Briard) en Buddy (Dwergteckel ruwhaar) tot en met Duke en SaBa zijn en blijven wij geïnteresseerd in de hond en het hondengedrag.

Van slipketting tot clicker, wij hebben alle stromingen met bijbehorende leerprincipes meegemaakt. Zodoende zijn wij allebei al meer dan 20 jaar actief als gecertificeerd instructeur voor pups en gehoorzame huishond.

Marc heeft daarnaast bij DogVision de opleiding tot gecertificeerd gedragstherapeut positief afgerond. Zie certificaten
Karin heeft zich verder verdiept in hondenrassen met bijbehorende raseigenschappen en is zich blijven ontwikkelen in het socialiseren en opvoeden van pups.

Onze kennis houden we up-to-date door het jaarlijks volgen van cursussen, workshops, lezingen en seminars. Zie nascholing

Sinds een aantal jaren verzorgen we begeleiding, coaching en gedragstherapie van honden in de regio ‘s-Hertogenbosch (Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Helvoirt en Rosmalen). Onze kracht bij deze begeleiding en coaching is onze persoonlijke aanpak, samen met de nazorg.

Persoonlijke aanpak door een-op-een training en door de pup/puber/volwassen hond te begeleiden in de thuissituatie en -omgeving. Dit is immers de plek waar de hond straks gaat opgroeien dus de beste plaats voor observatie en coaching.
De consulten/observaties vinden dus altijd plaats in uw eigen omgeving.

Terug naar HOME